Foraje puturi
0786.281.920

Curatare si igienizare puturi / fantani

Cum stim cand este nevoie de curatare si igienizare puturi / curatare si igienizare fantani?

Iata cateva semne ce ar trebui sa va duca cu gandul la faptul ca aveti nevoie de serviciile unor profesionisti in curatare si igienizare puturi / curatare si igienizare fantani:

  • Apa din putul sau fantana dumneavoastra a devenit tulbure, cetoasa sau prezinta particule in suspensie.
  • Ati observat o scadere semnificativa a debitului de apa.
  • Gustul sau mirosul apei din put a suferit modificari.
  • Testele de apa pe care le efectuati anual au scos in evidenta o crestere a numarului de bacterii sau substante chimice periculoase.

Daca va confruntati cu oricare dintre aceste probleme, nu ezitati sa contactati cat mai rapid firma specializata in curatare si igienizare puturi / curatare si igienizare fantani.

De ce sunt importante serviciile de curatare si igienizare puturi / curatare si igienizare fantani?

La suprafata luciului de apa al forajului dumneavoastra, in contact cu oxigenul, se pot dezvolta uneori colonii de bacterii aerobe. Desi acestea in sine ar putea sa nu fie periculoase pentru sanatatea dumneavoastra, ele produc reziduri ce ingreuneaza activitatea pompelor si favorizeaza aparitia bacteriilor anaerobe. Fara o interventie timpurie a echipelor de curatare si igienizare puturi / curatare si igienizare fantani, bacteriile anaerobe vor forma colonii de mari dimensiuni ce elibereaza in apa substante de natura sa afecteze calitatea apei, substante ce pot pune in pericol sanatatea consumatorului de apa. Metanul si sulfatul de hidrogen sunt doar cateva dintre aceste substante eliberate care schimba gustul / mirosul apei si pun in pericol sanatatea dumneavoastra.

Sfatul nostru este sa apelati de fiecare data doar la specialisti in curatare si igienizare puturi / curatare si igienizare fantani. In caz contrar costurile operatiunilor de dezinfectie si restabilire a calitatii apei ar putea deveni covarsitoare iar starea dumneavoastra de sanatate va fi expusa unui real pericol.

Contacteaza-ne

Denisipari - Curatare - Igienizare

0786.281.920 / 0737.234.933

office[@]denisipare-puturi.ro

www.denisipare-puturi.ro