Foraje puturi
0786.281.920

Denisipari foraje puturi

Denisipari foraje puturi

Fara indoiala un put forat, cu apa potabila, reprezinta o investitie de viitor pentru orice persoana fizica sau societate comerciala. Insa in cazul unei exploatari nepotrivite ori ca urmare a unei perioade indelungate de nefolosinta a putului, acesta poate suferi avarii. Echipa noastra specializata in denisipari puturi se va asigura ca investitia dumneavoastra este protejata si ca va veti putea bucura de foraj pentru multi ani de acum inainte.

Nisiparea putului se petrece atunci cand in interiorul forajului incep sa ajunga fragmente de argila, roci sau particule de nisp, acestea reusind sa penetreze filtrele instalate. Astfel se va produce o reducere considerabila a debitului de apa si o scadere vizibila a calitatatii acesteia. Este momentul sa solicitati interventia celor specializati in denisipari puturi!

Firmele recunoscute ce se ocupa de foraje puturi pot oferi periodic sau la solicitarea clientilor servicii de denisipari puturi. Nisipul acumulat in interiorul putului de foraj este extras cu ajutorul unor pompe speciale prevazute cu tub ejector sau pompe cu sistem aer-lift. De retinut faptul ca in urma lucrarilor echipei specializate in denispari puturi se recomanda exploatarea forajului cu atentie, prin cresterea treptata a debitului. Acest lucru este necesar pentru a reface acel filtru natural ce se afla in spatele filtrelor instalate ale forajului. In caz contrar putul dumneavoastra ar putea avea de suferit si va fi nevoie de o noua interventie a celor de la denisipari puturi.

Avantaje denisipari puturi

In urma interventiei pentru denisipari puturi forajul dumneavoastra isi va recapata debitul pe care l-a avut initial iar in unele cazuri veti putea obtine chiar o crestere semnificativa a volumului de apa. Asta deoarece specialistii in denisipari puturi ar putea descoperi si remedia alte mici erori constructive ale forajului. Pentru a nu intampina probleme si a nu fi pus in situatia de a suporta o serie de cheltuieli exorbitante este recomandat sa apelati doar la profesionisti. Specialistii nostri in denisipari puturi sunt la dispozitia dumneavoastra.

Contacteaza-ne

Denisipari - Curatare - Igienizare

0786.281.920 / 0737.234.933

office[@]denisipare-puturi.ro

www.denisipare-puturi.ro