Foraje puturi
0786.281.920

Mentenanta foraje puturi

3 sfaturi importante pentru mentenanta foraje puturi

Va bucurati deja de o buna perioada de timp de apa curata si de debitul impresionant al putului dumneavoastra forat? Un astfel de put este un lucru extraordinar intradevar, insa este bine sa cunoasteti faptul ca pentru a-l putea expluata in continuare in bune conditii acesta are nevoie de lucrari periodice pentru mentenanta foraje puturi. Iata cateva sfaturi practice pentru a evita problemele ce pot aparea cand vine vorba despre mentenanta foraje puturi:

 

  • Mentenanta foraje puturi se efectueaza doar de catre specialisti. Atunci cand proprietarii unor foraje incearca sa remedieze singuri diferite probleme, de regula esueaza sau pot chiar agrava situatia. Profesionistii in mentenanta foraje puturi folosesc echipamente speciale, materiale si tehnici pentru a mentine forajul in stare de functionare si sursa de apa sigura. Principalele pericole la care va expuneti atunci cand nu apelati la o firma specializata in mentenanta foraje puturi sunt distrugerea filtrelor, avarierea tubulaturii si riscul de contaminare a sursei de apa.

 

  1. Lucrarile periodice de mentenanta foraje puturi vor costa mai putin. Pe termen lung, ca si in alte domenii, este mai ieftin sa previi decat sa tratezi. Multe probleme pot fi identificate rapid si solutionate cu o cheltuiala redusa din partea dumneavoastra daca solicitati din timp serviciile celor specializati in mentenanta foraje puturi.   
  2. Cand este nevoie de mentenanta foraje puturi? Specialistii vor recomanda probabil o inspectie a forajului si efectuarea unor lucrari de mentenanta foraje puturi cel putin o data pe an. Insa este important sa cereti acest lucru ori de cate ori observati o schimbare a gustului, mirosului sau culorii apei extrase din putul dumneavoastra. Contaminarea apei cu diferite bacterii sau patrunderea nisipului in interiorul putului pot reprezenta un real pericol pentru sanatatea dumneavoastra. Lasati specialistii in mentenanta foraje puturi sa-si faca treaba si va veti bucura in continuare de o apa curata si sanatoasa.

Contacteaza-ne

Denisipari - Curatare - Igienizare

0786.281.920 / 0737.234.933

office[@]denisipare-puturi.ro

www.denisipare-puturi.ro